+359 / 888 830 025 +359 / 887 895 208 rumoplast@abv.bg

Фирма „Румопласт 94” ООД е изцяло българска частна компания специализирана в производството на опаковки от полиетиелен HDPE и капачките за тях. Тя е основана 1993 година и оттогава до сега вече над 25 години предлага на своите клиенти качествени и надеждни опаковки. Разполага със съвременна производствена база в гр. Горна Оряховица и персонал с дългогодишен опит.

Ние от „Румопласт 94” ООД имаме реализирани през годините успешни производствени проекти с компании като: Химимпорт, Петрол, Приста ОЙЛ, а наскоро реализирахме проекти с АРОМА, Мексон, Лукойл,  Боро Теракол, Ангро и др. Изнасяме опаковки и за наши редовни клиенти в Румъния и Гърция.

В настояще време наши клиенти са малки и големи производители на течни продукти, които се нуждаят от опаковки: флакони, бутилки и туби с вместимост от 0.250л до 5л. Имаме партньори, които имат при нас собствени инструменти-матрици и такива, които използват наши форми. Нашите опаковки се използват за широка гама продукти в областите: Битова химия, Промишлена и Строителна химия, Автомобилни препарати и др.

Производството ни разполага със съвременно оборудване на водещи в областта обработка на пластмаси компании като MÜLER, ENGEL, PIOVAN, Bandera и др., като непрекъснато се стремим да го обновяваме.

Предлагайки качествени опаковки, бърза доставка и ниска цена, ние сме желан партньор за дългосрочна работа.

Освен пластмасови опаковки и капачки Фирма „Румопласт 94” ООД има и утвърден пазарен дял в България в производството на плетени оградни мрежи с PVC покритие. За периода от 2004г, когато стартира това производство, наши материали са използвани за много спортни обекти, преприятия, училища, и др. Повече информация за това производство можете да получите в отделния ни сайт за Огради : rumoplast\ogradi.com

 

Екипът на Румопласт 94 ООД

 

<